We love to help growing businesses!

Roligt att du har hittat hit, känn dig varmt välkommen! Så länge vi kan minnas har vi älskat att hjälpa företag med alla typer av marknadsfrågor.

Vi tror på den kreativa potential som finns i varje företag att utvecklas. Vi brinner för att inspirera och bidra till att höja ribban för vad som är möjligt. För oss är det viktigt att alltid vara helt anpassade efter varje kunds unika situation, behov och möjligheter. Hos oss ska alla få möjlighet att växa.

 

Anders Westman – Project Manager

Mitt stora engagemang ligger på det strategiska, affärsmässiga området. Har jobbat med utvecklings- och tillväxtbolag under större delen av livet. År civilekonom med mångårig erfarenhet av tillväxtfinansiering, rådgivning, projektledning och varumärkesfrågor från tidigare jobb hos bl.a. SEB, Almi Företagspartner och Hermelin Research. Särskild spetskompetens finns inom tillväxtkunskap, konceptutveckling och marknadsföring.

Filosofi: ”Det finns en stor potential i alla företag att utvecklas och växa”.

Med engagemang för resultat

I reklamens värld är det som bekant resultat som räknas och det betyder att vi anstränger oss extra mycket för att tydliggöra hur vi kan bidra till att du uppnår dina mål. De är lika viktiga för oss som för dig.