Bildens kraft slår till direkt!

Bilden får oss nyfikna. Oavsett media, som tidning, webb, annons eller broschyr, fångar bilden vår nyfikenhet och vilja att komma vidare och veta mer.  I dagens mediebrus läser vi inte vidare om vi inte har något för ögonen som direkt leder oss till målet. Det är därför viktigt att ha bilder som inte ser ut som alla andra. Riktigt bra, skräddarsydda bilder tagna för att fånga företagets unika identitet är ett oslagbart sätt att framhäva attityd och särskilja sig på marknaden.

Idag används bilder som den enskilt största mediala bäraren av budskap. I tidningarna blir exempelvis rubrikerna mindre och bilderna större. För att hänga med i den snabba utvecklingen gäller det att utveckla ett tydligt och starkt bildspråk som signalerar företagets affärsfilosofi och attityd. En professionell fotografering är med andra ord en utmärkt möjlighet att fånga företagets visuella personlighet och något vi varmt rekommenderar.

SÅ JOBBAR VI
En fotografering genomförs i tre faser. Förarbete, fotografering och efterarbete. Under förarbetet försöker vi tillsammans med kunden ringa in ett bildspråk för fotograferingen. Några exempel gör detta begripligt och får oss att prata samma språk. Under fotograferingen är vi på plats och ser till att uppdraget genomförs enligt planen. I efterarbetet sker de nödvändiga anpassningarna som krävs för att bilderna ska bli redo för användning. Därefter levereras bilderna till kunden.

Fördelar med fotografering

• Stärker företagets image • Fullständiga ägarrättigheter • Tar fram ditt unika bildspråk • Lyfter fram det personliga • Kan skräddarsys för olika behov • Låg kostnad per bild

 

Kontakta oss

East 2 West Media AB

Platensgatan 6B, 582 20 Linköping
Stefan Thorbjörnson, Tel 070 931 55 99
stefan@e2w.se

 

DITT NAMN

DIN MAILADRESS

DITT MEDDELANDE/FÖRFRÅGAN