Vi tar fram kreativa koncept 

Behov av idéer och inspiration? Modern hemsida och kostnadseffektiv marknadsföring på internet? Profilering som sticker ut och lyfter företaget några snäpp?

Vi har specialiserat oss på idéer och kreativa koncept till företag som vill framåt. Företag med intresse för nytänkande och engagemang att nå resultat. Vi strävar alltid efter att lyfta fram företagets styrkor på ett snyggt och kommersiellt sätt.

 

CORE CONCEPT – VÅR SPECIALITET

Vår specialitet är att hjälpa företag att lyfta fram sina styrkor på ett sätt som lockar och kittlar marknadens intresse. Vi identifierar kärnan i ett företag – det som är unikt och säljande – och tar fram idé och förpackning till ett konkurrenskraftigt marknadskoncept.

Vi kallar det Core Concept, en metod som snabbt ger ett konkret resultat. Som kund får man en spännande försmak av framtiden utan att behöva riskera vare sig tid eller onödiga pengar.

FULLSERVICEBYRÅ MED FOKUS PÅ WEBB

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder tjänster inom tre områden. Strategi, grafisk design och webbproduktion. Med fokus på webben som plattform hjälper vi till att utveckla och effektivisera företagets marknadsföring.

 

VÅRA TJÄNSTER

Webbsidor – internetmarknadsföring – sökoptimering – sociala medier – webbfilmer – företagsprofilering – logotyper – fotografering – broschyrer årsredovisningar och trycksaker samt hjälp med strategiska frågor kring exempelvis visions- och värderingsarbeten.

 

INTRESSERAD AV IDÉER OCH KREATIVA LÖSNINGAR?

Är du nyfiken på hur idéer och kreativa lösningar kan lyfta ert företag till en ny nivå? Skicka gärna en förfrågan för en förutsättningslös diskussion.

Kontakta oss

East 2 West Media AB

Platensgatan 6B, 582 20 Linköping
Stefan Thorbjörnson, Tel 070 931 55 99
stefan@e2w.se

 

DITT NAMN

DIN MAILADRESS

DITT MEDDELANDE/FÖRFRÅGAN